Cum recunoaștem simptomele și când mergem la endocrinolog?

endocrinolog Clinica Hereditas

Atunci când problemele legate de producția și reglarea hormonilor nu vă lasă în pace și constant aveți de-a face cu fel și fel de tulburări în acest sens, poate ar fi bine să planificați o vizită la medicul endocrinolog. Dar când este cazul să stați de vorbă cu acesta? Cum recunoașteți simptomele care trebuie neapărat consultate și tratate? Aflați în cele ce urmează.

Am pregătit pentru dumneavoastră un mini-ghid cu niște repere menționate, credem noi necesare pentru a știi când este cazul să vă programați la endocrinologie Suceava. Clinica Hereditas vă pune la dispoziție această specializare în cadrul căreia veți avea posibilitatea să consultați un medic și să primiți un tratament ca la carte.

Iată cazurile în care sfaturile unui medic sunt necesare

  • Dacă aveți simptome de hipertiroidism sau hipotiroidism, cum ar fi oboseala excesivă, schimbări în greutate, tremur, palpitații sau slăbiciune. Un medic vă poate comunica ce să faceți și cum să abordați situația, ce medicamente să administrați.
  • Sunteți deja diagnosticat cu diabet zaharat de tip 1 sau tip 2 și vi se întâmplă să aveți simptome care includ setea excesivă, urinare frecventă sau niveluri anormale de glucoză în sânge? Atunci endocrinologul vă poate ajuta să gestionați această boală cronică.
  • Nivelurile anormale de calciu în sânge sau pietrele la rinichi ar fi un semn că aveți probleme cu glandele paratiroide. Endocrinologia se ocupă cu descifrarea acestor probleme în așa fel încât dumneavoastră să primiți tratamentul de care aveți nevoie sub atenția unui medic.
  • Dacă se întâmplă să aveți probleme legate de hormonii sexuali, amintim aici de infertilitate, disfuncții menstruale, probleme de potență sau poate alte tulburări legate de hormonii sexuali, un endocrinolog specializat vă poate ajuta să descifrați acestea și să tratați aceste probleme.

În cadrul clinicii Hereditas, veți găsi  medici dedicați care vă vor răspunde la ceea ce doriți să știți despre boala dumneavoastră. Nu trebuie să uitați că simptomele netratate la timp duc la apariția unor boli mai grave cu care s-ar putea să fiți nevoit să vă confruntați toată viața.

Nu lăsați ca aceste probleme să preia controlul – mergeți la medic

Datorită stilului de viață mereu pe fugă, suntem obligați să ne desfășurăm activitățile, să mâncăm și să facem lucrurile tot mai haotic. Ei bine, cu sănătatea nu e de joacă, iar acest lucru trebuie știut de toată lumea. E bine de știut că în cadrul clinicii noastre, la Hereditas, vă puteți programa la un consult atunci când aveți nevoie, mai ales în cazurile urgente. În toată această goană, e bine să știți că aveți locul asigurat în cadrul unei clinici private unde veți putea să primiți tratamentul de care aveți nevoie.

Medicii noștri sunt unii bine pregătiți și dedicați, mereu orientați spre starea de bine a pacientului. Chiar dacă vă aflați pentru prima dată față în față cu medicul endocrinolog, nu trebuie să aveți reticențe sau să fiți constrâns în vreun fel.

Programați online o vizită în cadrul clinicii noastre. În pagina oficială clinica-hereditas.ro completați formularul cu toate datele dumneavoastră, iar în ziua programării vă prezentați în incinta locației noastre.

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *