Dermato – Venerologie

Clinica Hereditas Suceava. Fericirea vine din interior.

Dermato-venerologia reprezintă specialitatea medicală,
care se ocupă de totalitatea îngrijirilor fenomenelor, care se produc la nivelul organului cutanat
(piele, mucoase, fanere), orice vârstă, inclusiv boli cu transmitere sexuală (venerice).

În cadrul cabinetului de dermatovenerologie din Clinica Hereditas sunt tratate și urmărite probleme estetice ale pielii, unghiilor, scalpului și parului.

Pielea este cel mai întins organ al corpului și reflectă starea de sănătate a corpului, acționând și ca o barieră împotriva agresiunilor externe.

Există mai multe ramuri ale dermatologiei moderne: dermatocosmetologie, dermatologie estetică, dermatoscopie – depistare precoce a cancerului de piele, dermatochirurgie, dermatovenerologie, dermatopediatrie, antiaging, iar din punctul de vedere al aparaturii medicale se folosesc tehnici moderne: laser CO2 și laser pentru tratamentul diverselor afecțiuni ale pielii (rozacee, hiperpigmentații), rejuvenation, aparatură pentru tratamentul celulitei.

Dermatologia este însă o specialitate cu strânse legături cu alte ramuri ale medicinei, în special cu medicina internă, pentru că multe afecțiuni sistemice, ale organelor interne au manifestări cutanate.

Diagnosticul dermatologic se bazează pe anamneză, discuția cu pacientul, examenul întregii suprafețe corporale și a mucoaselor, examen justify pe aparate și sisteme și examene de laborator specifice.

Echipa Medicală Clinica Hereditas

Dermatovenerologie

Medici Clinica Hereditas

Dr. Elvira HRECENIUC
Medic Primar Dermatovenerologie

Programare Online

Completează formularul sau sună la numărul de telefon alăturat pentru a face o programare