Informații despre beneficiile camerei hiperbarice – ce trebuie să știți înainte să vă programați 

camera hiperbara

Când e vorba de sănătatea fiecărui om nu este timp de gândire sau de cugetare asupra unui tratament. Fiecare din noi am trecut prin diferite situații în ceea ce privește sănătatea, uneori am reușit să o scoatem la capăt luând o binemeritată pauză, alteori am avut nevoie de medicamente și de un control amănunțit. Există unele cazuri când trebuie să se apeleze la un ajutor special, și anume o cameră hiperbarică.

Aceasta este un dispozitiv medical special proiectat pentru a furniza un mediu în care presiunea este mai mare decât presiunea atmosferică normală. Oferă o serie de beneficii pentru pacienții care au nevoie de terapie într-un astfel de mediu. Despre beneficii camera hiperbarica aflați în cele ce urmează. Totodată vă spunem că pe aceasta o găsiți în cadrul clinicii noastre, Hereditas. 

Când e nevoie de această cameră hiperbarică?

Aceasta poate fi folosită pentru a accelera vindecarea unor răni. Există unele răni care nu se vindecă ușor, amintim aici ulcerele diabetice, ca exemplu. Presiunea ridicată a acestui dispozitiv ajută la creșterea aportului de oxigen la nivelul țesuturilor, ceea ce poate accelera procesul.  

În caz de arsuri grave, camera hiperbarică este extrem de utilă. Oxigenul suplimentar furnizat în timpul tratamentului reduce inflamația și ajută la vindecarea țesutului afectat. Persoanele care au fost expuse la monoxid de carbon pot apela la ajutorul acestui dispozitiv. Tratamentul ajută la eliminarea monoxidului de carbon din sânge și îmbunătățește nivelul de oxigenare a țesuturilor. 

Pentru persoanele care se confruntă cu autism, terapia cu ajutorul acestei camere hiperbarice este esențială. Unele studii indică faptul că simptomele se pot ameliora, dar desigur terapia trebuie să fie una constantă. 

Camera hiperbarică este utilizată ca tratament complementar în cazul infecțiilor severe, rezistente la antibiotice. Acestea ajută ca sistemul imunitar să lupte mai eficient împotriva infecției.

Pacienții care au suferit intervenții chirurgicale pot apela la beneficiile unei astfel de camere în perioada de recuperare. Aceasta îi ajută să se vindece mai repede și să se pună pe picioare într-un timp util. 

Clinica Hereditas vă pune la dispoziție camera hiperbarică 

În cadrul clinici noastre veți găsi această cameră hiperbarică și veți putea să apelați la ea ori de câte ori aveți nevoie. Serviciile noastre sunt unele complete, ne dorim să vă simțiți în cadrul locației cât se poate de bine. Personalul nostru și medicii sunt dispuși să vă acorde informații clare și detalii despre simptomele dumneavoastră, despre condiție, dar și să vă prescrie tratamentul de care aveți nevoie. 

Programați o vizită în locația noastră telefonic sau online. Pe site-ul nostru clinica-hereditas.ro puteți face acest lucru din câteva click-uri simple. În funcție de programul medicilor și de specializarea la care apelați veți putea să vă asigurați locul. Clinica Hereditas este o clinică privată orientată mereu spre consilierea și tratarea pacienților care ne trec pragul. După fiecare vizită veți pleca cu o schemă de tratament pusă la punct și cu detalii despre afecțiunea și simptomele dumneavoastră explicate pe larg, așa cum este indicat.

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *