De mână cu cel mic la medicul pediatru, când e nevoie să programați o vizită

pediatru Suceava Clinica Hereditas

Grija față de copiii noștri reprezintă o  prioritate, mai ales dacă pe timpul sarcinii au existat complicații care ne-au îngrijorat. Se recomandă efectuarea unui control pediatric lunar. Acesta poate releva simptome pe care nu le-ați observat sau pe care le-ați considerat normale în acel moment.

Vom detalia în acest articol despre cauzele în care ar trebui să apelați la medicul pediatru și la sfaturile acestuia. Specializarea noastră, pediatrie Suceava este deschisă tuturor copiilor, dar și părinților care doresc să-și elimine grijile legate de sănătatea celor mici.

Cu cel mic de mână la pediatru

Vizitele regulate trebuie efectuate, mai ales dacă în cadrul acestora doctorul monitorizează creșterea, dezvoltarea și sănătatea generală a copilului dumneavoastră. Sunt controale de rutină în care medicul stabilește cu exactitate cauzele unor simptome pe care nu ați reușit să le deslușiți până în momentul vizitei.

Mergeți la medicul pediatru în cazul în care cel mic are nevoie de imunizări și vaccinări. Medicul vă poate ghida și chiar sfătui conform schemelor de vaccinare. Nu mai amânați un astfel de control care vă poate elimina grijile în ceea ce privește sănătatea copilului. Interesați-vă și stabiliți o programare în cadrul clinicii noastre. Medicii vă vor răspunde prompt la orice întrebare avută.  

Dacă cel mic are simptome de febră, erupții cutanate, dificultăți de respirație sau vărsături persistente, un medic pediatru trebuie consultat de urgență, pentru a nu se ajunge în situația în care simptomele se agravează și degenerează. Nu lăsați sănătatea celui mic să se complice, ci apelați la consult pediatric imediat.

Atunci când cel mic se lovește, deși este un accident minor, un medic ar trebui informat. În aceste cazuri poate fi vorba uneori de leziuni ascunse care pot risca în a pune în pericol starea de sănătate a celui mic. Părinții sunt obligați în astfel de situații să apeleze la un medic specialist și să asculte de recomandările acestuia când sunt date de acesta.

Clinica Hereditas vă pune în contact cu unii dintre cei mai buni medici pediatrii

Specializarea noastră pediatrie-neonatologie este una special creată pentru a le readuce zâmbetul micuților. În cadrul clinicii noastre vă stăm la dispoziție cu medici pregătiți, mereu dispuși să le ofere celor mici tratament de specialitate și sfaturi acelor părinți care tind să se streseze uneori mult prea mult.

Noi vă așteptăm pe site-ul nostru oficial clinica-hereditas.ro pentru a vă programa vizita la unul dintre medicii noștri. O puteți face chiar și online, economisind timp util și evitând un drum inutil. Medicii vor examina situația celui mic, vor face teste sau analize după caz, după care vor putea să administreze un tratament adecvat, dacă este necesar.

Vă stăm la dispoziție în caz că aveți  întrebări sau nelămuriri cu privire la serviciile și specializările noastre. Oferim indicații chiar și online, deci apelați cu încredere de fiecare dată. Clinica Hereditas vă stă mereu la dispoziție cu personal specializat și cu medici pe care vă puteți baza de fiecare dată.

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *