În vizită la dermatolog! Care sunt simptomele ce nu trebuie ignorate?

clinica_hereditas_dermatologie

De multe ori se întâmplă să ignorăm anumite simptome ce țin de tenul nostru pentru că la momentul respectiv nu ni se par așa de importante. Cu timpul însă, observăm că nu este în regulă că le-am trecut cu vederea și că o vizită de specialitate în cadrul unei clinici este necesară. Dar cum recunoaștem acele simptome care ne spun să mergem în vizită la medicul dermatolog? Aflați în cele ce urmează.

Noi, în cadrul clinicii noastre avem disponibilă secțiunea dermatologie Suceava și medici dedicați care se pot ocupa imediat de situația dumneavoastră. Clinica Hereditas oferă consultații, se ocupă în detaliu de situația individuală a fiecărui pacient și dacă este cazul, medicii prescriu și un anume tratament.

  • O aluniță care poate a stagnat până acum, iar acum crește în dimensiuni poate fi un principal motiv să consultați un medic dermatolog. Un consult la un medic specialist vă poate spune exact care este stadiul ei și dacă este vreun motiv de îngrijorare.
  • În cazul unor leziuni care nu se mai vindecă, situația s-ar putea agrava. Anumite răni  care nu se vindecă într-un interval de timp rezonabil pot indica o afecțiune dermatologică ce poate degenera într-o leziune cutanată care poate duce la cancer. Este bine să veniți la un consult în cadrul clinicii Hereditas și să vorbiți cu un medic care vă poate oferi mai multe detalii.
  • Anumite erupții cutanate ușoare sau severe care se extind rapid, provoacă anumite mâncărimi sau poate o durere intensă care poate fi însoțită de alte simptome, cum ar fi febra sau o stare generală de rău, pot indica o infecție cutanată, o reacție alergică sau o afecțiune dermatologică care trebuie tratată la timp.

Aceste exemple sunt doar câteva care necesita atenție imediată din partea unui medic dermatolog, dar bineînțeles că mai există și altele de care trebuie să vă ocupați, în cazul în care vă confruntați cu acestea. La orice alt semn, este bine să discutați cu un medic, iar acesta să vă prescrie tratamentul de care aveți nevoie. Acesta poate emite un diagnostic și vă poate explica în detaliu care este starea dumneavoastră de sănătate și ce puteți face pentru a preveni astfel de situații.

Programați o vizită la unul dintre specialiștii noștri!

Online este mult mai simplu să programați vizita la un medic specialist, iar noi în cadrul clinicii Hereditas vă spunem că puteți face acest lucru. Online sau telefonic, cum vă este mai ușor, vă programați rapid la o vizită și stați de vorbă cu un medic. În cadrul site-ului nostru oficial clinica-hereditas.ro găsiți și completați formularul special care vă garantează rezervarea unei consultații  la medicul dermatolog.

Este bine să apelați la un medic care deține cunoștințe în domeniu și să nu lăsați ca aceste simptome să se agraveze, pentru că pot degenera în ceva mult mai grav. Noi, cei din cadrul clinicii Hereditas vă recomandăm să apelați la un medic ori de câte ori este nevoie și să nu pierdeți timpul!

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *