În vizită la medicul ortoped – când este cazul de un consult

ortopedie Suceava

Nu de multe ori ne confruntăm cu fel și fel de dureri pe care obișnuim să le punem în seama vremii, oboselii sau pur și simplu ajungem să spunem că e de vină vârsta. Un control de specialitate la un anumit interval de timp nu are cum să ne dăuneze, asta e sigur, de aceea venim în ajutorul dumneavoastră cu acest articol, pentru a putea depista care sunt acele dureri care necesită un consult amănunțit din partea unui doctor ortoped.

Un prim factor care indică faptul că trebuie să apelați la ortopedie Suceava ar fi durerile persistente în zona sistemului musculo-scheletic. Mai pe scurt, oase, articulații, mușchii sau ligamentele. Acea durere persistentă poate fi cauzată de o leziune, posibil o afecțiune cronică sau poate un alt factor care necesită evaluare și un tratament adecvat.

Mai bine alegeți să preveniți decât să tratați. Costurile implicit sunt unele mult mai mici, iar procedurile nu sunt așa de complicate.

Nu vă puteți mișca așa cum vă doriți?

Anumite leziuni pe care nu le-ați luat în seamă atunci, la momentul producerii accidentului, pot avea urmări după un anumit timp, atunci când nici nu vă imaginați. Durerile pot apărea, și aceste tind de obicei să fie unele foarte mari, mai ales dacă persoana în cauză nu știe ce medicamente să ia sau cum să abordeze situația. Nu trebuie să lăsați și să sperați ca aceste dureri să treacă de la sine, ci trebuie să luați măsuri.

Medicul ortoped are anumite cunoștințe de specialitate și vă poate spune imediat ce tratament să luați pentru a putea reduce din disconfortul creat de aceste dureri. Mobilitatea vă va fi îmbunătățită considerabil și veți putea din nou să faceți activități care implică mișcare și în care vă veți simți bine.

Clinica Hereditas dispune de medici specializați și bine pregătiți, așadar nu ezitați în a programa o întâlnire.

Nu mai amânați un astfel de control – pe termen lung veți observa că decizia a fost una bună

Este indicat să vă prezentați la un medic ortoped dacă simțiți că ceva nu este în regulă și dacă durerile devin din ce în ce mai mari. Nu lăsați ca aceste simptome să vă fure bucuria de a vă mișca în voie, de a vă plimba în natură și de a participa alături de cei dragi în diverse activități menite să vă aducă buna dispoziție.

Noi, în cadrul clinicii noastre vă așteptăm cu mare drag pentru a vă rezolva aceste probleme. Aceste disconforturi nu trebuie să facă parte din rutina dumneavoastră zilnică, așadar luați măsuri la timp pentru a împiedica acest lucru. Un medic ortoped vă va consulta, va face anumite teste, iar pe urmă va recomanda un tratament în așa fel încât dumneavoastră să vă simțiți cum nu se poate mai bine. Clinica Hereditas este alături de dumneavoastră în tot acest parcurs pentru a putea depista și trata acele afecțiuni de care e posibil nici să nu fi știut. Puteți programa o vizită accesând pagina noastră oficială clinica-hereditas.ro.

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *