1 Iunie 2022, Ziua Porților deschise la clinica Hereditas


De 1 Iunie, Clinica Hereditas și-a deschis porțile pentru zeci de copii de la Școala Gimnazială ”Miron Costin” din Suceava. Peste 50 de prichindei au călcat pragul unității medicale situate în comuna Ipotești, cu sclipiri de  curiozitate și bucurie în ochi, dornici să afle ce se întâmplă în cabinetele medicale din cadrul clinicii. Punctul de atracție la intrarea în clinică a fost acvariul cu zeci de pești colorați, mari și mici, de diferite specii, care i-au siderat pe copiii curioși din fire.

Elevii din clasele a III-a B și a IV-a B, coordonați de prof. Anna Ștefură și Andreea Rotaru, au pătruns în lumea medicală și au aflat informații utile despre un stil de viață sănătos, despre cum putem păstra o minte sănătoasă într-un corp sănătos. Cei mici au făcut cunoștință cu oamenii prietenoși din spatele halatelor albe, care le-au vorbit despre prevenirea bolilor, activitatea fizică atât de importantă pentru toate vârstele, cât și despre păstrarea sănătății ca factor cheie al vieții. Copiii au vizitat și Baza de tratament de BalneoFizioTerapie, au avut întrebări despre aparatele de ultimă generație folosite (curenți, laser de înaltă intensitate, magneto-terapie, terapie Tecar și alte tratamente de specialitate) și au dat mâna cu pacienții, aducându-le zâmbetul pe buze prin întrebările adresate acestora.

Citeşte mai mult pe News Bucovina – https://www.newsbucovina.ro/social/345609/1-iunie-ziua-portilor-deschise-pentru-copii-la-clinica-hereditas

Comentariile sunt dezactivate