Psihiatrie

Clinica Hereditas Suceava. Fericirea vine din interior.

Psihiatria este o ramură a medicamentelor care se ocupă cu prevenirea,
diagnosticarea, tratarea și reabilitarea persoanelor cu boli mentale.

Noțiunea Psihiatrie a introdus în terminologia medicală în 1808 de medicamente germane Johann Christian Reil din Halle
(inițial „Psychiaterie”, devenită mai târziu „Psychiatrie”).

Psihiatria poate fi definită ca o „disciplină de sinteză” prin îngrijirea urmăririi și a bărbaților, după aceea, trebuie să fie menționate – pot fi direcționate în principal – se pot lăsa în considerare diverși factori: psihologi, socio-cultură, politici, juridici, medico-farmacologici.

Domeniul psihiatriei se extinde în multe alte probleme medicale. Tulburările psihice și bolile mentale influențează aproape toate aspectele pentru pacienți, funcții fizice, comportament, afectivitate, percepție reală a acestora, relații interumane, sexualitate, muncă și timp liber. Ca și alte tulburări sunt cauzate de interacțiuni, unele factori sunt completate, biologice, sociale și spirituale, care să poată avea grijă să poată fi întotdeauna în evidență cu siguranță. Sarcina psihiatriei este să clarifice rolul de a depune factori și influența lor în ceea ce privește manifestarea cursurilor bolilor mentale.

Noțiunea de „boală mintală” trebuie să intre în orbită biologică și medicamente. Psihiatrul francez Henry Ey (1900-1977) definea psihiatria drept „ramură o îngrijire medicinale sunt ca obiecte de patologie vechi de relații la asigurarea autonomiei și adaptarea omului în condiții proprii pentru existențe”

Echipa Medicală Clinica Hereditas

Psihiatrie

Programare Online

Completează formularul alăturat sau sună la numărul de telefon +40 330 408 407 pentru a face o programare